Zonnepanelen Monteur

Baan gegevens

 • Bedrijf: Aditech
 • Plaats: Assen
 • Plaatsingsdatum: 05-12-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter t/m 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AssenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Assen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Assen.
 • Testautomatiseerder / Java / Overheid

  Gisteren geplaatst door iSense ICT Professionals

  Ben jij de Technisch Tester die het leuk vindt om met Java code aan de slag te gaan en met zijn werkzaamheden als Technisch Tester een bijdrage kan leveren aan de veiligheid van de samenleving? Lees dan snel dit functieprofiel van Technisch Tester! Opstellen en uitvoeren van geautomatiseerde testen;Uitvoeren van acceptatie/functionele testen;Aanpassingen maken in de bestaande applicatie;Debuggen van de applicatie;In gesprek gaan met eindgebruikers om verbetervoorstellen op te halen.

 • Java Developer / Redesign / Complex / Overheid

  Gisteren geplaatst door iSense

  Wil jij je als Java Developer bezighouden met complexe materie, jouw kennis van Java inzetten in een groot Europees project en compleet nieuwe modules bouwen met behulp van Java? Lees dan snel verder!(Door-)ontwikkelen van de applicaties;Redesignen van bestaande modules;Uitvoeren van Unit testen;Requirements omzetten naar ontwerpen;Afstemmen met de klant/eindgebruikers.

 • Java Developer / Overheid / Complexiteit

  Gisteren geplaatst door iSense

  Wil jij als Java Developer een bijdrage leveren aan een veiliger Nederland en je als Java Developer bezig houden met zeer complexe bedrijfskritische applicaties? Lees dan snel verder!Doorontwikkelen bedrijfskritische applicaties;Aanpassingen maken in de bestaande applicatie;Vertalen van jouw visie op continuous integration en continuous delivery;Debuggen van de applicatie;In gesprek gaan met eindgebruikers om verbetervoorstellen op te halen.

 • Open sollicitatie bij iSense ICT Professionals

  Gisteren geplaatst door iSense ICT Professionals

  Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, maar staat er op dit moment geen vacature open die op jouw wensen aansluit? Stuur ons dan een open sollicitatie! Vul hieronder jouw gegevens in en upload jouw CV. Zodra wij een passende functie hebben, nemen wij contact met je op!Over iSenseiSense is een jonge, energieke en ambitieuze specialist in de ICT arbeidsbemiddeling. iSense helpt je bij het vinden van een baan op operatie, business consultancy en (project/lijn) management niveau. Een baan waarin...

 • DevOps / Oracle / Digitale Toegang / Overheid

  Eergisteren geplaatst door iSense

  Ben jij de ontwikkelaar dit het leuk vindt om z’n eigen producten te beheren of ben jij de beheerder die z’n eigen producten wil ontwikkelen? Werk je graag in een DevOps omgeving en wil jij je graag verder ontwikkelen op het gebied van Digitale Toegang? Lees dan snel verder!Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;Beheren van de huidige applicaties;Maken en documenteren van scripts;Aanpassingen maken in de geautomatiseerde testen;Vraagbaak voor interne gebruikers;Aanspreekpunt van Orale...

AssenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Assen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Assen? Op de AssenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AssenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank