Recruiter Zorg

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Assen
 • Plaats: Groningen
 • Plaatsingsdatum: 07-04-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Maandag® Groningen groeit! Ben jij assertief, ondernemend en ga je zelfstandig te werk en wil jij jouw steentje bijdragen in deze Coronapandemie? Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar 2 Recruiters Zorg.

Iedere dag spreek jij zorg professionals die op dit moment onmisbaar zijn in de Coronapandemie. Denk hierbij aan Bron- & Contactonderzoekers, Medewerkers Testraat maar ook aan Vaccinatie Medewerkers. Als Recruiter ben je actief op zoek naar de perfecte kandidaat voor verschillende zorginstellingen. Je profileert jezelf op LinkedIn en zoekt pro- actief op verschillende Jobboards. Je legt contact, schakelt je netwerk in en blijft hard en creatief werken totdat je de perfecte match hebt. Jij bent, als Recruiter, verantwoordelijk voor een gedegen werving en selectie proces.

Een goede Recruiter kan snel schakelen, is creatief en legt makkelijk contact. Als Recruiter ken je jouw verantwoordelijkheden en krijg je hierdoor een hoge mate van vrijheid in de manier waarop jij jouw doelen behaald. Jouw commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat je zo veel mogelijk matches maakt en is de sleutel tot succes. 

Kortom, wij zoeken een collega met hands-on mentaliteit en de juiste arbeidsethos! Ervaring is geen vereiste, gedrevenheid wel. 

Benieuwd naar meer informatie? Neem contact op via 06 12 22 68 44 of via alet.boerma@maandag.nl.

Gestelde eisen

 • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Je hebt 1 tot 5 jaar ervaring in een commerciële/ sales functie;
 • Je beschikt over communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen
 • Je hebt ervaring binnen de arbeidsbemiddeling (pré);
 • Je bent beschikbaar voor 36-40 uur per week.

Maar het allerbelangrijkste:

Je wilt graag leren en bezit een echte winnaarsmentaliteit. Je ziet kansen waar anderen ze misschien niet zien en denkt mee met zowel je collega's als professionals.

We zien je reactie graag voor 14 april as. tegemoet.Aanbod

Uren

40uur

Salaris

EUR 2500 - EUR 3500

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 612 226 844

Informatie over Maandag® Assen

Maandag® Groningen wordt gekenmerkt door gezelligheid, humor en een open cultuur. Er heerst hier een informele sfeer waarbij een nuchtere instelling en harde werkmentaliteit voorop staat. Professioneel en toch laagdrempelig, met meer dan genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, gezelligheid en een goede vrijdagmiddagborrel.

Maandag® Assen
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AssenVacatureBank.nl.

AssenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Assen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Assen? Op de AssenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AssenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank