Uitvoerder GWW

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Assen
 • Plaats: Groningen
 • Plaatsingsdatum: 15-05-2020
 • Werkniveau: MBO, HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Namens Maandag® werk je als Uitvoerder GWW voor diverse opdrachtgevers in de civiele wereld. Wij bieden jou de kans om je te ontwikkelen en in de keuken te kijken bij diverse organisaties. We bieden je een dienstverband wat bij jou past, vast of voor bepaalde tijd voor 36-40 uur. Onze opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, waterschappen, provincies en ingenieursbureaus.


Als Uitvoerder grond-, weg- en waterbouw werk je aan uitdagende infraprojecten die betrekking hebben op het ontwerp en de realisatie van wegenbouw, grondwerken, waterbouw en railbouw. Je kunt hierbij denken aan de bouw van dijken, de aanleg van wegen en het bouwen van bruggen, viaducten en tunnels. Jij zorgt ervoor dat de projecten succesvol worden uitgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor de personeelsplannen en de aanwezigheid van de juiste materialen.


Je onderhoud contact met alle betrokken partijen tijdens het project en bent aanwezig bij overleggen en vergaderingen. Jij zorgt dat de administratie tot in de puntjes goed verzorgd is en dat alle werkzaamheden volgens de gestelde eisen en richtlijnen worden uitgevoerd.


Breng jij jouw gewaardeerde ervaring mee naar Maandag®? Ben jij die gedreven uitvoerder GWW met ervaring? Solliciteer dan gelijk!

Gestelde eisen

 • Je hebt een afgerond MBO/HBO diploma Civiele Techniek
 • Minimaal 3 jaar ervaring in de GWW-sector of aanverwante sector
 • Je hebt een VCA certificaat of bent bereid deze te halen


Aanbod

Uren

40uur

Salaris

EUR 2500 - EUR 3500

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 682766497

Informatie over Maandag® Assen

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAR-UWO CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.Wij vergoeden je reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager.Jij combineert graag zekerheid met afwisseling. Je bent gedreven en gaat graag een nieuwe uitdaging aan. Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Maandag® Assen
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AssenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Assen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Assen.
 • Bouwkundig Schade expert

  Toegevoegd op 07-05-2020 door Maandag® Assen

  De corona crisis heeft gezorgd dat de bouwkundige schade opnames tijdelijk stil te zijn te komen liggen in het Aardbevingsgebied. Binnenkort worden - met gepaste maatregelen - de bouwkundige opnames in Groningen weer opgestart. Hiervoor verwachten we dat we op korte termijn moeten opschalen en zoeken we meerdere schade-experts, op junior, medior of senior niveau!Als bouwkundig opname deskundige ben je voornamelijk onderweg om bij bewoners opnames uit te voeren, je wordt begeleid door een...

  Maandag®
 • Projectleider Bouw

  Toegevoegd op 04-05-2020 door Maandag® Assen

  Als projectleider ben je integraal verantwoordelijk voor multidisciplinaire projecten. Binnen gestelde kaders en procedures stuur jij de organisatie en zowel je interne als externe collega's aan. Het plannen en organiseren van de inzet van professionals op het gebied van elektro, bouw en werktuigbouwkunde is voor jou een eitje!Je bent een daadkrachtige projectleider met een duidelijke visie die het team weet aan te sturen, te motiveren en maakt zich los van vaste denkkaders om vernieuwde...

  Maandag®
 • Werkvoorbereider GWW

  Toegevoegd op 30-04-2020 door Maandag® Assen

  Voor een opdrachtgever in de regio Groningen zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider GWW voor 36 tot 40 uur per week. Je bent werkzaam binnen het integrale team met andere werkvoorbereiders en uitvoerders. Meedenken in het bepalen van de meest efficiënte werkwijze voor het grondwerk, groenwerk, opruimen van kabel en leidingen, wegfaseringen en de aanleg van verhardingen. Voor het uitvoeringsontwerp maak je planningen, werkplannen, keuringsplannen en verificatieplannen. Hiervoor stem je...

  Maandag®

AssenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Assen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Assen? Op de AssenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AssenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank