Civil 3D tekenaar

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Assen
 • Plaats: Groningen
 • Plaatsingsdatum: 06-12-2018
 • Werkniveau: MBO, HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als civiel tekenaar ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen, reviseren en verwerken van tekeningen. Je voert 3D- tekenwerkzaamheden uit voor diverse GWW-projecten, infra- en bouwprojecten. Werken via Maandag betekent werken voor verschillende opdrachtgevers. Zo kun je ervaring op doen in diverse organisaties: van Profit tot non-Profit, in verschillende delen van noord Nederland. Hoofdtaak is het verrichten van tekenwerk in de diverse ontwerp-, contract- en/of uitvoeringsfases. Heb je een opdrachtgever getroffen waar je na de periode bij Maandag graag langer wilt blijven? Dan bespreken wij een overname met de opdrachtgever!

Gestelde eisen

 • Een afgeronde opleiding richting civiele techniek (MBO/HBO)
 • Ervaring als tekenaar, bij voorkeur Civil3D


Aanbod

Uren

40uur

Salaris

EUR 1750 - EUR 2500, EUR 2500 - EUR 3500, EUR 3500 - EUR 5000

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 622 194 297

Informatie over Maandag® Assen

Wat biedt Maandag® jou?Wij bieden je een uitstekend salaris. Daarnaast behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden! Je ontvangt bovendien een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Met Club Maandag zijn er tal van trainingsmogelijkheden en maak je deel uit van een brede groep professionals. Zo kun je integraal te blijven denken, kennis delen, elkaar helpen in lastige dossiers en jouw netwerk uitbreiden.

Maandag® Assen
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AssenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Assen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Assen.
 • Casemanager jeugd

  Vandaag geplaatst door Maandag® Assen

  Als jeugdconsulent ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van gezinnen bij het maken van een eigen plan. Daarnaast adviseer en informeer je ze op alle levensdomein, daarbij uitgaande van betrokkenheid, participatie, zelfregie en de eigen kracht.Je bent regievoerder op de uitvoering van het plan en houdt je bezig met het besluitvormingstraject. Je werkt nauw samen met ketenpartners en bent veel aan het bemiddelen bij crisissituaties. 

  Maandag®
 • Ervaren WMO consulent gezocht

  Vandaag geplaatst door Maandag® Assen

  Je bent creatief in het zoeken naar passende oplossingen en durft daarbij de gebaande paden te verlaten wanneer dat nodig is. Je bent als persoon georganiseerd, zelfverzekerd en politiek sensitief. Je weet hoe je inwoners moet motiveren en stimuleren naar zelfredzaamheid. Je bent communicatief zowel mondeling als schriftelijk sterk, je weet hoe je een overtuigende rapportage en een duidelijk plan moet schrijven.Taken die bij deze functie horen zijn als volgt:Burgers adviseren en informeren op...

  Maandag®
 • Klantmanager Werk en Inkomen

  Vandaag geplaatst door Maandag® Assen

  Het betreft een integrale functie, waarbij het van belang is dat je flexibel en stressbestendig bent. Ook heb je ervaring op zowel het vlak van rechtmatigheid (inkomen) en doelmatigheid (werk/re-integratie).

  Maandag®
 • Klantmanager Werk en Inkomen

  Vandaag geplaatst door Maandag® Assen

  Het betreft een integrale functie, waarbij het van belang is dat je flexibel en stressbestendig bent. Ook heb je ervaring op zowel het vlak van rechtmatigheid (inkomen) en doelmatigheid (werk/re-integratie).

  Maandag®
 • WMO consulent gezocht met ervaring met Beschermd Wonen

  Vandaag geplaatst door Maandag® Assen

  Voor een gemeente in de provincie Groningen zoeken wij iemand die op korte termijn beschikbaar is en 32 uur per week wil werken. Het betreft een functie als Consulent Beschermd Wonen en Maatschappelijke Opvang. Wat houdt dit in? Als consulent BW heb jij te maken met mensen met zware psychische problematiek en is het daarom ook belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en een stabiele persoonlijkheid hebt. Daarnaast kun je goed omgaan met met een hoge werkdruk en kun je snel schakelen...

  Maandag®

AssenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Assen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Assen? Op de AssenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AssenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank