WMO consulent

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Assen
 • Plaats: Groningen
 • Plaatsingsdatum: 05-12-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken en analyseren van verschillende leefgebieden van mensen die een beroep doen op de Wmo. Je werkt vanuit het wettelijk kader, gemeentelijk beleid en je eigen deskundigheid. Zo nodig vraag je extern advies om tot een goed beeld en oordeel te kunnen komen van de situatie, stem je af met betrokken zorgaanbieders en werk je samen met andere collega's werkend vanuit de Jeugd- en Participatiewet.

Gestelde eisen

Er wordt van je verwacht dat je over een HBO diploma beschikt aangevuld met een opleiding tot wmo consulent. Ook ben je al minimaal 1 jaar werkzaam geweest als wmo consulent waarbij je ook gewerkt hebt met begeleiding aanvragen. Er wordt gezocht naar een empathisch en creatief persoon met goede gespreksvaardigheden. Daarnaast ben jij resultaat- en klantgericht, politiek sensitief en flexibel.
Aanbod

Uren

40uur

Salaris

EUR 2500 - EUR 3500, EUR 3500 - EUR 5000

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 612 362 492

Informatie over Maandag® Assen

Wat biedt Maandag®?Maandag is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben. Wij bieden een aantrekkelijk salaris met mogelijkheid tot een vast dienstverband en reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden. Je wordt gekoppeld aan een recruiter en samen met de accountmanagers wordt hij of zij jouw persoonlijke aanspreekpunt en zorgt ervoor dat jij uitdagende opdrachten gaat vervullen.

Maandag® Assen
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AssenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Assen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Assen.
 • Casemanager jeugd

  Vandaag geplaatst door Maandag® Assen

  Als jeugdconsulent ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van gezinnen bij het maken van een eigen plan. Daarnaast adviseer en informeer je ze op alle levensdomein, daarbij uitgaande van betrokkenheid, participatie, zelfregie en de eigen kracht.Je bent regievoerder op de uitvoering van het plan en houdt je bezig met het besluitvormingstraject. Je werkt nauw samen met ketenpartners en bent veel aan het bemiddelen bij crisissituaties. 

  Maandag®
 • Ervaren WMO consulent gezocht

  Vandaag geplaatst door Maandag® Assen

  Je bent creatief in het zoeken naar passende oplossingen en durft daarbij de gebaande paden te verlaten wanneer dat nodig is. Je bent als persoon georganiseerd, zelfverzekerd en politiek sensitief. Je weet hoe je inwoners moet motiveren en stimuleren naar zelfredzaamheid. Je bent communicatief zowel mondeling als schriftelijk sterk, je weet hoe je een overtuigende rapportage en een duidelijk plan moet schrijven.Taken die bij deze functie horen zijn als volgt:Burgers adviseren en informeren op...

  Maandag®
 • Klantmanager Werk en Inkomen

  Vandaag geplaatst door Maandag® Assen

  Het betreft een integrale functie, waarbij het van belang is dat je flexibel en stressbestendig bent. Ook heb je ervaring op zowel het vlak van rechtmatigheid (inkomen) en doelmatigheid (werk/re-integratie).

  Maandag®
 • Klantmanager Werk en Inkomen

  Vandaag geplaatst door Maandag® Assen

  Het betreft een integrale functie, waarbij het van belang is dat je flexibel en stressbestendig bent. Ook heb je ervaring op zowel het vlak van rechtmatigheid (inkomen) en doelmatigheid (werk/re-integratie).

  Maandag®
 • WMO consulent gezocht met ervaring met Beschermd Wonen

  Vandaag geplaatst door Maandag® Assen

  Voor een gemeente in de provincie Groningen zoeken wij iemand die op korte termijn beschikbaar is en 32 uur per week wil werken. Het betreft een functie als Consulent Beschermd Wonen en Maatschappelijke Opvang. Wat houdt dit in? Als consulent BW heb jij te maken met mensen met zware psychische problematiek en is het daarom ook belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en een stabiele persoonlijkheid hebt. Daarnaast kun je goed omgaan met met een hoge werkdruk en kun je snel schakelen...

  Maandag®

AssenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Assen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Assen? Op de AssenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AssenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank