Montageleider / mechanisch monteur

Baan gegevens

 • Bedrijf: Indufinish B.V.
 • Plaats: Emmen
 • Plaatsingsdatum: 25-10-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Montageleider / mechanisch monteur

Houd je van zelfstandigheid in je functie en vind je kennis delen belangrijk? Zoek je meer verantwoordelijkheid en een organisatie die eigen inbreng waardeert? Dan hebben wij wellicht de functie voor jou! We zoeken naar iemand die de opbouw van onze installaties op locatie realiseert. Iemand die van inzetbaar is op het uitzetten van de installatie tot coördineren van transport en de bouw van een productielijn tot aan in bedrijf stelling.
__________________________________________
AANBOD: Direct in dienst, kans op vast
LOCATIE: Nederland/Europa
PROFIEL: Mechanisch/Installatie/Machine
___________________________________________

FUNCTIE
Word je uitgedaagd door de grote installaties en robotapplicaties? Sta jij garant voor innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid? Als Montage monteur heb je een afwisselende en verantwoordelijke functie. Je geeft leiding aan en werkt hoofdzakelijk mee aan het plaatsen en monteren van technische installaties. Je bent intern het aanspreekpunt over de voortgang van een project, maar ook voor de klant ben je het aanspreekpunt samen met de projectmanager. Je coördineert werkzaamheden van onderaannemers en toeleveranciers, je houdt de planning in de gaten, je lost problemen op, naast het werken aan projecten kun je ook voor andere technische vraagstukken bij de klant worden ingezet. Wanneer er geen project is wordt je gepland op de standplaats. Jouw focus ligt bij de opbouw van onze projecten!

Jouw ideeën, jouw talent en jouw ervaringen worden gebruikt voor meer dan dagelijkse taken. Je gaat de organisatie ondersteunen in een fase van groei!

Gestelde eisen

 • MBO mechatronica eventueel aangevuld met vakgerichte cursussen
 • Bij voorkeur in bezit van VOL-VCA, Heftruck, NEN 3140 VOP, Siemens PLC
 • Leergierig, goede sociale en contactuele vaardigheden, organisatorisch sterk, leidinggevende capaciteiten
 • Beheersing van de Nederlandse, Duitse en/of Engelse taal is noodzakelijk i.v.m. communicatie op locatie
 • Bereidheid tot verblijven van huis, met regelmaat. Ook voor periodes van 1 of 2 weken achtereen.
 • Bereidheid om interne werkzaamheden te verrichten.

Uren

40

Meer informatie

ARBEIDSVOORWAARDEN
We bieden een goed en passend salaris conform jouw werkervaring en opleidingen. Daarnaast bieden we een goede overwerkvergoeding met een overnachtingsvergoeding in geval van verblijf op locatie. Naast een goed pensioen hebben we ook 7 bovenwettelijke verlofdagen extra. Als Montageleider / monteur krijg je de mogelijkheid door 'on the job' training je volledig te ontwikkelen in het vakgebied. We zijn bereid om door middel van korte cursussen aanvullende scholing te bieden met een persoonlijk ontwikkelplan. Je krijgt een dynamische functie waarin je zelfstandig leiding geeft aan onze projecten in binnen- en buitenland. Wanneer er geen projecten zijn wordt je op interne werkzaamheden ingepland. Een passend salaris met goede vergoedingen!

SOLLICITEREN DOE JE ZO!
Reageer vóór 1 december en maak je interesse kenbaar door het sturen van je motivatie en CV via de sollicitatiebutton t.a.v. Sylvia Bos. Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan contact op via 0591 630003.

Soort dienstverband: Voltijd
Salaris: €2.400,00 tot €2.800,00 /maand

Informatie over Indufinish B.V.

Indufinish is een toonaangevende leverancier én installateur van oppervlaktebehandelinginstallaties. Al meer dan 25 jaar zijn we actief in die industrie, zowel nationaal als internationaal. Daarbij richten we ons met name op de segmenten poedercoaten, KTL en galvanotechniek. We ontwerpen, fabriceren en installeren zowel componenten als complete productielijnen voor deze branches. Ook kunt u bij Indufinish terecht voor advies over oppervlaktebehandelingstechnieken, het bestellen van nieuwe en gebruikte onderdelen voor uw productielijn en kunt u het onderhoud van uw bestaande installatie door ons laten uitvoeren. Standplaats is Emmen.

Indufinish B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AssenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Assen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Assen.
 • Calculator / Werkvoorbereider

  Toegevoegd op 06-12-2018 door Teqoia Assen

  Hoe ziet je werk als Calculator/ Werkvoorbereider eruit en wat zijn je taken?Je bent verantwoordelijk voor alle administratieve taken van de verkoopafdeling door gebruik te maken van het ERP systeem. Dan ben je bezig met het opstellen en opvolgen van offertes, maken van voor en nacalculaties, onderhouden van bestaande en nieuwe klanten en levertijden afspraken maken.Daarnaast zorg je ervoor dat er een efficiënte planning is voor alle verschillende projecten. Belangrijk dat je dan signaleert...

  Maintec
 • Servicemonteur Rioleringsbeheer

  Toegevoegd op 04-12-2018 door Maintec Midden Nederland

  Jij bent verantwoordelijk voor het welzijn van iedereen! Je gaat in hetbegin met een ervaren monteur op pad en komt bij mensen thuis om verstoppingenop te lossen en leidingen te vervangen. Ook heb je contact met aannemers voorhet keuren en controleren van (nieuw) aangelegde rioleringen.

  Maintec
 • (Lead) Mechanical/ Piping Engineer

  Toegevoegd op 30-11-2018 door Teqoia Assen

  Binnen het engineeringsteam zijn ze op zoek naar HBO’ers die graag werkzaam zijn binnen projecten bij (inter)nationale opdrachtgevers. Er zijn vaak complexe installaties aanwezig, waar ontwerpen voor gemaakt moeten worden. Als junior of medior engineer kan je als tekenaar/ constructeur ingezet worden, maar heb je meer ervaring en leidinggevende capaciteiten dan zou een functie als Lead engineer beter bij je passen. Door de groei binnen het team zijn ze ook op zoek naar een Teamleider en bij...

  Maintec
 • Technisch Manager (18 uur)

  Toegevoegd op 29-11-2018 door Maandag® Assen

  De technisch manager is verantwoordelijk voor de technisch inhoudelijke inbreng in het project tijdens de voorbereiding en realisatiefase. Hij verzorgt het ophalen van alle eisen die aan de te bouwen constructies moeten worden gesteld en is verantwoordelijk voor de juiste ontwerpen en afwegingen daarin. Daarnaast levert hij een technische bijdrage aan de processen die vallen onder de verantwoordelijkheid van de contractmanager, omgevingsmanager en manager projectbeheersing. Hierbij is de...

  Maandag®
 • Monteur Transportkoeling

  Toegevoegd op 28-11-2018 door Maintec Midden Nederland

  Je komt in een werkplaats terecht waar jeonderdeel word van een hecht team. Ondanks de stress en hectiek die klanten metzich meebrengen, zorg jij samen met je collega’s voor een oase van rust. “Geenzorgen meneer de klant, ik los het voor u op.” Je werkt binnen een organisatiewaar veel oog is voor veiligheid, een goede balans tussen werk en privé. Binneneen bedrijf met veel ontwikkelingsmogelijkheden. Toon je iniatief dan zal ditook worden beloond en kan je doorgroeien. Daarom kan je hier...

  Maintec

AssenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Assen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Assen? Op de AssenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AssenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank