Metaalbewerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec Noordoost Nederland
 • Plaats: Emmen
 • Plaatsingsdatum: 10-01-2019
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

 In de werkplaats staan moderne (cnc) machines waarop jij zult gaan draaien, frezen, vlakken, slijpen, boren, zagen, harden en nitreren. Alles komt aanbod. 

Gestelde eisen

Het enige wat wij van jou vragen is;

• Jij beschikt over een afgeronde VMBO en/of MBO opleiding in de richting metaal of gelijkwaardig;
• Jij hebt ervaring in de metaaltechniek. Kennis van werktuigbouwkunde en/of instrumentatie is een pré;
• Jij beschikt over een VCA basis certificaat
• jij werkt zelfstandig of hebt de ambitie om zelfstandig te worden.

Uren

40

Salaris

2500

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

• Wij bieden op basis van ervaring/opleiding een startsalaris tussen de € 2000 - € 2500.
• Bij positief kans op een vaste baan bij de opdrachtgever
• Ruim 24 zonnige vakantiedagen
• € 0.19 kilometervergoeding woon-werkverkeer
• Altijd, dus ook in jouw vrije tijd gebruik kunnen maken van de aanwezige machines.
• Veel vrijheid in je werk.Sollicitatieprocedure

Heb ik jouw interesse gewekt? Wil je meer weten of mogelijkheden bespreken? Ik drink graag met jou een kop koffie. 

Nick.casanova@maintec.nl

06 12 51 03 95 // 05 03 13 90 18

Informatie over Maintec Noordoost Nederland

Onze opdrachtgever is in 18 jaar uitgegroeid tot een vertrouwd, flexibel en professioneel metaalbewerker. Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Emmen. Centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid. Voor kleine en half grote series verspaande producten is jouw nieuwe werkgever de specialist.Het ruikt en proeft naar techniek binnen de gezellige muren. Jouw nieuwe werkgever doet het werk op dit moment alleen. Hij is opzoek naar een rechterhand, een zelfstandige metaalbewerker die enig ervaring heeft. Ben je nog in ontwikkeling binnen de metaal maar heb jij het inzicht en ambitie om uit te groeien tot volwaardig metaalbewerker dan ben je ook van harte welkom om te reageren. 

Maintec Noordoost Nederland
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AssenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Assen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Assen.
 • Mutatie opzichter

  Toegevoegd op 14-01-2019 door Maandag® Assen

  Als mutatie opzichter ben je verantwoordelijk voor het toveren van een glimlach op de gezichten van de nieuwe (en vertrekkende) huurders. Vanwege ons grote netwerk en verschillende opdrachtgevers kun jij via Maandag Groningen verschillende opdrachten vervullen en een kijkje in de keuken nemen bij diverse corporaties. Wat ga je doen?Als mutatie opzichter inspecteer je de woningen voordat een nieuwe huurder de woning betrekt. Dagelijks kom je in contact met zowel vertrekkende huurders als met...

  Maandag®
 • Constructiebankwerker/ Lasser

  Toegevoegd op 08-01-2019 door Maintec Midden Nederland

  Samen met je collega’s en een bak koffie start je dedag en nemen jullie de taken en orders door. Daarna start je zelfstandig metjouw aanvraag. Vanaf de tekening ga je aan de slag met de nieuwbouw vancontainers. Je werkt met schone materialen en het werk is afwisselend. Het enemoment sta je te lassen en het andere moment te zagen, boren, sleutelen en nogveel meer.

  Maintec
 • Toezichthouder Bouw

  Toegevoegd op 27-12-2018 door Maandag® Assen

  Ben jij een bouwkundige die er niet zomaar vanuit gaat dat alles volgens de regels voorloopt? Check en controleer jij liever alles eerst? Heb jij gemeentelijke ervaring? Dan ben jij de juiste persoon voor de functie Toezichthouder Bouw bij Maandag®! Instappen met een vast dienstverband waarbij je gedetacheerd wordt bij verschillende gemeentes.Als Toezichthouder Bouw ben je namens de gemeente werkzaam op de meest uiteenlopende locaties; van grote bouwterreinen in de buitenlucht tot een...

  Maandag®
 • Junior Werkvoorbereider Infra

  Toegevoegd op 27-12-2018 door Maandag® Assen

  Sta jij aan het begin van je carrière als civieltechnisch ontwerper en heb jij de ambitie om door te groeien naar een werkvoorbereiders functie?Als junior werkvoorbereider ben je dé tekenaar binnen het team bij onze opdrachtgever. Bij de aanleg van een nieuwe weg of riolering maak je de bestekken en ramingen.Samen met jou gaan wij op zoek naar een geschikte eerste opdrachtgever. Hierin heb jij een belangrijke stem! Wil je starten bij een ingenieursbureau, binnen de overheid of juist bij een...

  Maandag®
 • Projectcoordinator Civiele Techniek

  Toegevoegd op 27-12-2018 door Maandag® Assen

  Onze projectcoördinator is voor onze opdrachtgever betrokken bij uiteenlopende civiele projecten. Hij is druk met de werkschema's voor de aanleg van een brug en belangrijk bij het opstellen van de kostenraming voor de nieuwe tunnel. Met zijn brede technische interesse is hij betrokken bij grote en kleine trajecten en volledig in control!Let op: dit is een wervende vacature, waarna wij samen op zoek gaan naar een passende opdracht voor jou!

  Maandag®

AssenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Assen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Assen? Op de AssenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AssenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank