Constructiebankwerker/ Lasser

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec Midden Nederland
 • Plaats: Nijmegen
 • Plaatsingsdatum: 08-01-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Samen met je collega’s en een bak koffie start je dedag en nemen jullie de taken en orders door. Daarna start je zelfstandig metjouw aanvraag. Vanaf de tekening ga je aan de slag met de nieuwbouw vancontainers. Je werkt met schone materialen en het werk is afwisselend. Het enemoment sta je te lassen en het andere moment te zagen, boren, sleutelen en nogveel meer.


Gestelde eisen

·        Jekan zelfstandig technische tekeningen lezen

·        Jekan lassen en wil dit laten zien in een proeflas

·        Jebent een doorzetter en aanpakker

·        Jewil leren wat je nog niet kan

·        Je zoekteen vaste baan

Uren

40

Salaris

2000 - 2750

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

·         € 2000 - € 2750,- bruto per maand

·         Een vaste aanstelling na je contract via Maintec

·         Opleidingen en trainingen

·         24 vrije dagen om te genieten

·         Tropenrooster in de zomer, dus vroeg klaar om te zonnen

·         Allround en afwisselende werkzaamheden in de metaal

·         Veel artistieke vrijheid voor jou als metaalkunstenaar

Informatie over Maintec Midden Nederland

Onze klant is een echt familiebedrijf waar iedereenoog heeft voor elkaar. Het werk doe je door samen de schouders te zetten onderalle orders. Regelmatig zijn er bedrijfsuitjes waar ook partners bij wordenuitgenodigd en wil je iets leren dan wordt er in je geïnvesteerd. Jij bentonderdeel van de familie en die saamhorigheid is de sleutel tot succes!

Maintec Midden Nederland
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AssenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Assen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Assen.
 • Mutatie opzichter

  Toegevoegd op 14-01-2019 door Maandag® Assen

  Als mutatie opzichter ben je verantwoordelijk voor het toveren van een glimlach op de gezichten van de nieuwe (en vertrekkende) huurders. Vanwege ons grote netwerk en verschillende opdrachtgevers kun jij via Maandag Groningen verschillende opdrachten vervullen en een kijkje in de keuken nemen bij diverse corporaties. Wat ga je doen?Als mutatie opzichter inspecteer je de woningen voordat een nieuwe huurder de woning betrekt. Dagelijks kom je in contact met zowel vertrekkende huurders als met...

  Maandag®
 • Metaalbewerker

  Toegevoegd op 10-01-2019 door Maintec Noordoost Nederland

   In de werkplaats staan moderne (cnc) machines waarop jij zult gaan draaien, frezen, vlakken, slijpen, boren, zagen, harden en nitreren. Alles komt aanbod. 

  Maintec
 • Toezichthouder Bouw

  Toegevoegd op 27-12-2018 door Maandag® Assen

  Ben jij een bouwkundige die er niet zomaar vanuit gaat dat alles volgens de regels voorloopt? Check en controleer jij liever alles eerst? Heb jij gemeentelijke ervaring? Dan ben jij de juiste persoon voor de functie Toezichthouder Bouw bij Maandag®! Instappen met een vast dienstverband waarbij je gedetacheerd wordt bij verschillende gemeentes.Als Toezichthouder Bouw ben je namens de gemeente werkzaam op de meest uiteenlopende locaties; van grote bouwterreinen in de buitenlucht tot een...

  Maandag®
 • Junior Werkvoorbereider Infra

  Toegevoegd op 27-12-2018 door Maandag® Assen

  Sta jij aan het begin van je carrière als civieltechnisch ontwerper en heb jij de ambitie om door te groeien naar een werkvoorbereiders functie?Als junior werkvoorbereider ben je dé tekenaar binnen het team bij onze opdrachtgever. Bij de aanleg van een nieuwe weg of riolering maak je de bestekken en ramingen.Samen met jou gaan wij op zoek naar een geschikte eerste opdrachtgever. Hierin heb jij een belangrijke stem! Wil je starten bij een ingenieursbureau, binnen de overheid of juist bij een...

  Maandag®
 • Projectcoordinator Civiele Techniek

  Toegevoegd op 27-12-2018 door Maandag® Assen

  Onze projectcoördinator is voor onze opdrachtgever betrokken bij uiteenlopende civiele projecten. Hij is druk met de werkschema's voor de aanleg van een brug en belangrijk bij het opstellen van de kostenraming voor de nieuwe tunnel. Met zijn brede technische interesse is hij betrokken bij grote en kleine trajecten en volledig in control!Let op: dit is een wervende vacature, waarna wij samen op zoek gaan naar een passende opdracht voor jou!

  Maandag®

AssenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Assen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Assen? Op de AssenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AssenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank