Opbouwmonteur

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec Midden Nederland
 • Plaats: Vuren
 • Plaatsingsdatum: 13-03-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

De functie bestaat uit het opbouwen van compact-machines tot 10 ton. Hierbij volg je vaste procedures waarbij je jouw eigen werk controleert. De functie bestaat uit een diversiteit aan werkzaamheden en technieken, aangezien dit afhankelijk is van de klantwensen. Constructiewerk/lassen/sleutelen maar ook licht elektrische werkzaamheden behoren tot de inhoud van de functie.
De werkzaamheden zijn fysiek niet zwaar en dus voor een langere tijd goed vol te houden en wij hebben ook voor een veilige werkomgeving . Wij bieden je toekomstperspectief.

Gestelde eisen

Wij zoeken iemand die houdt van een positieve werksfeer waarin je zelfstandig goed kan functioneren maar ook in teamverband je beste beentje voor zet.
Verder heb je een afgeronde opleiding op VMBO of MBO niveau en aantoonbaar affiniteit met techniek. Het is belangrijk dat je begrijpend Engels kan lezen aangezien de handleidingen in het Engels zijn opgesteld. Tot slot vind je het leuk om dienstverlenend te werken.

Uren

40

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een leuke en gevarieerde baan waarin je constant met allerlei facetten van techniek bezig bent en waar nodig kunnen wij je ook nog het een en ander leren. Ondermeer via bijvoorbeeld een opleiding of cursussen bieden wij de mogelijkheid tot het behalen van certificaten . Afhankelijk van je kennis en ervaring bieden wij je een salaris tussen de € 2100 - € 2800,- bruto per maand. Tevens geld er een reiskostenvergoeding en een uitstekende ruime pensioenregeling .
Omdat wij graag gelukkig personeel hebben, krijg je ook een sport-abonnement en korting op onze eigen producten. Daarnaast hebben wij een collectieve ziektekostenverzekering en behoort een laptop en individuele bonusregeling tot de secundaire voorwaarden . Bij goed functioneren behoort een vast contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn er goede carriéremogelijkheden en goede parkeervoorzieningen .

Informatie over Maintec Midden Nederland

Onze opdrachtgever is de oudste, grootste en bekendste importeur van graafmachines uit de Verenigde Staten. De kracht van onze klant is dat zij met een gigantisch personeelsbestand toch nog zo gewoon zijn gebleven. Er heerst een open en mensgerichte sfeer waardoor iedereen zich gewaardeerd voelt en optimaal kan presteren.Onder de medewerkers heerst ook een gevoel van trots omdat je voor een gevestigde naam mag werken en dat is dan weer leuk om op verjaardagen te vertellen. Wij hechten aan een goede balans tussen werk en privé .

Maintec Midden Nederland
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AssenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Assen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Assen.
 • Technische merchandisers regio Groningen gezocht!

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Functieomschrijving In de functie van Technisch Merchandiser ben je verantwoordelijk voor alle op-, af- en ombouw van schappen, showrooms, showmodellen en presentaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het restylen en inrichten van (nieuwe) winkels. Een belangrijke taak is het lezen van technische tekeningen en schappenplannen. Verder zal je zelfstandig showrooms opbouwen en constructieve showmodellen monteren. Dit doe je voor een grote winkelketen. Wat wij bieden:...

  YoungCapital
 • Medewerker Verkeersmaatregelen / Verkeersregelaar

  Toegevoegd op 16-03-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Je gaat vroeg op pad om er voor te zorgen dat het verkeer soepel door kan stromen. Als medewerker verkeersmaatregelen bestaan je werkzaamheden uit het full time plaatsen en monteren van verkeersborden en omleidingen. Ook het afbreken van verkeersomleidingen etc. behoren tot je werkzaamheden. Uiteraard zal je tijdens het werk opgeleid worden om je zo te ontwikkelen tot een vakkracht. Medewerker verkeersmaatregelen, Monteur borden plaatser en montagemedewerker buitendienst zijn de steekwoorden...

  Olympia Uitzendbureau
 • CNC - Plaatwerker

  Toegevoegd op 16-03-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Je werkzaamheden bestaan full time uit het maken van RVS plaatwerk. Aan de hand van tekeningen ga je zelfstandig verschillende plaatbewerkingen uitvoeren zoals knippen, kanten, uithoeken etc.. Hiervoor stel je ook zelf de machines in en technische problemen los je zelf op. De gereedschappen (stempels, matrijzen) controleer je op afwijkingen en nauwkeurigheid. Je kijkt kritisch naar de werktekeningen en constateert afwijkingen. Als je dit opmerkt ga je in overleg met de tekenaar om dit...

  Olympia Uitzendbureau
 • Interieurbouwer / Meubelmaker

  Toegevoegd op 16-03-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Als interieurbouwer / meubelmaker ga full time je de complete montage verzorgen van interieuronderdelen uit eigen productie. Voor de functie is het van groot belang dat je het vak verstaat en allround inzetbaar bent. Dat wil zeggen dat je ook een goede kennis hebt van de betreffende machines. Daarnaast moet je geheel zelfstandig kunnen werken en bereid zijn om zowel in de werkplaats als op locatie werkzaamheden te verrichten. Uiteraard verlies je tijdens de uitoefening van je werk de...

  Olympia Uitzendbureau
 • Dakdekker platte daken omgeving Assen

  Toegevoegd op 16-03-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Ben jij een ervaren dakdekker en op zoek naar een nieuwe baan? Wij hebben diverse mogelijkheden van opdrachtgever, afhankelijk waar je ervaring ligt.Je werkt veel zelfstandig op diverse locaties. Soms ben in je in teamverband aan de slag. Voor deze opdrachtgever ben je op het platte dak aan de slag met onder andere kunststof, EPDM, bitumen, zink en koper. Je houdt je bezig met alle voorkomende werkzaamheden. Je bent dus allround inzetbaar.Geïnteresseerd?We ontvangen graag jouw reactie! Dat...

  Olympia Uitzendbureau

AssenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Assen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Assen? Op de AssenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AssenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank