Installatiemonteur

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec Noordwest Nederland
 • Plaats: Bolsward
 • Plaatsingsdatum: 12-03-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AssenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Assen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Assen.
 • CNC Operator

  Toegevoegd op 21-09-2018 door Maintec Noordoost Nederland

  Als CNC Operator weet jij precies hoe je machines of onderdelen moet instellen voor het produceren van producten op basis van gespecificeerde opdrachten. Je controleert de geproduceerde producten en stelt machines bij wanneer er afwijkingen zijn. Je verricht ondersteunende werkzaamheden bij de productie, zoals: aan- en afvoer van materialen, het registreren van productiegegevens en het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden aan en/of rondom de machines.

  Maintec
 • Leerling Elektrotechniek

  Toegevoegd op 21-09-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Ben jij de startende of ervaren elektromonteur die zich verder wil ontwikkelen door middel van een leerwerkplek (BBL)?Momenteel hebben we bij een bedrijf in Assen plaats voor een BBL-leerling niveau 3 of 4. Je krijgt een aantal jaar de ruimte om je te ontwikkelen tot een professional op het gebied van elektrotechniek en installatietechniek. Je werkzaamheden zijn divers. Uiteraard wordt je hier goed in begeleid. De werkzaamheden zijn op verschillende locaties in het noorden van ons land.

  Olympia Uitzendbureau
 • Aanpakkers, sjouwers, opperman gezocht!

  Toegevoegd op 21-09-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Wij zijn op zoek naar echte aanpakkers, regelmatig krijgen wij aanvragen van diverse bedrijven die een echte aanpakker nodig hebben!Wil jij als oproepkracht in de pool terechtkomen voor productiewerk, inpakwerk, dakwerk, sjouw werkzaamheden en magazijnwerk? Dan horen wij dat graag van jou! Uiteraard kan het ook werk voor langere tijd zijn.

  Olympia Uitzendbureau
 • Automonteur met APK

  Toegevoegd op 21-09-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Je voert alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit. Je verzorgt de planning van de onderhoudsbeurt en koppelt terug over uitgevoerde werkzaamheden. De feedback over de werkzaamheden bespreek je met de klant en creëert een lange termijn relatie met de klant

  Olympia Uitzendbureau
 • Montage mw metaal

  Toegevoegd op 21-09-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Ben jij een sleutelaar die zich verantwoordelijk voelt, nauwkeurig te werk gaat en ben je geïnteresseerd in repeterend werk? Dan is dit de job voor jou!

  Olympia Uitzendbureau

AssenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Assen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Assen? Op de AssenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AssenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank