Vacature Vrije Vogel (sleutelen aan bedrijfswagens)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec Midden Nederland
 • Plaats: Huissen
 • Plaatsingsdatum: 06-03-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AssenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Assen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Assen.
 • Jr. Service Adviseur, Emmeloord

  Toegevoegd op 20-09-2018 door Consolid

  Als autoliefhebber- ster draait in deze baan alles om klanttevredenheid, jij; Luistert naar de wensen van de klant & checkt de informatie van de auto, Geeft de nodige informatie over de werkzaamheden, tijd en de kosten daarvan, Attendeert de klant op bijverkoop, producten en of diensten, Verwerkt de werkorders en zorgt ervoor dat alles wordt gedaan wat is afgesproken, Draagt zorg voor de factuur en legt deze toe bij het afhalen van de auto.

  Consolid
 • Bedrijfsautotechnicus lichte lijn

  Toegevoegd op 19-09-2018 door Maintec Midden Nederland

  Je repareert & onderhoudt bestelwagens Je reviseert of bouwt campers weer volledig op Je levert kwaliteit en zorgt voor veiligheid

  Maintec
 • Truck en Landbouw bandenmonteur, Hardenberg

  Toegevoegd op 06-09-2018 door Consolid

  In de functie van bandenmonteur zijn je werkzaamheden als volgt: Monteren en demonteren van truck en landbouw banden (Dus niet met de hand), Monteren en demonteren grondverzetbanden, Balanceren, Uitlijnen, Uitlijnen van vrachtwagens, Het (gezamenlijk) opruimen en schoonhouden van de werkplaats.

  Consolid
 • Eerste Autotechnicus, Veendam/ Assen

  Toegevoegd op 04-09-2018 door Consolid

  In de week zal je 3 keer werkzaam zijn in Veendam en 2 keer in Assen, Je voert de net wat ingewikkeldere reparaties uit, Je begint je werk vaak met het stellen van een technische diagnose en maakt hierbij gebruik van modern technisch apparatuur, Je bent eindverantwoordelijke voor het werk van collega’s. Je coördineert de werkzaamheden en springt bij waar nodig, Je hebt veel klantencontact en informeert de klant over de werkzaamheden en kosten die de reparaties met zich meebrengen,...

  Consolid

AssenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Assen

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Assen? Op de AssenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AssenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank